Protestbrieven tegen opzeggen contract met Sionsberg

Protestbrieven naar DFZ-voorzitter Bert van der Hoek

Oproep van verzekerden aan De Friesland

Red De Sionsberg roept verzekerden bij DFZ en bij andere verzekeraars op om DFZ-voorzitter, Bert van der Hoek aan te spreken op zijn verantwoordelijkheid als grootste lokale zorgverzekeraar door het versturen van protestbrieven.

Hiervoor heeft Red de Sionsberg voorbeeldbrieven gemaakt die zijn te downloaden via de website. Deze brieven kunnen na ondertekening worden verstuurd aan De Friesland Zorgverzekeraar, zowel door verzekerden van De Friesland als door verzekerden bij de andere verzekeraars. Iedereen kan een protestbrief sturen aan de Heer Van der Hoek, waarin men te kennen geeft dat alle aan de bevolking beloofde laag-complexe specialistische zorg moet worden ingekocht bij de huidige eigenaren van Sionsberg. De Friesland is aan de bevolking verplicht om alle specialistische zorg uit het ‘plan van de Sionsbergdag’ dichtbij de bewoners in Sionsberg aan te bieden.

Door op onderstaande icoontjes te klikken, krijgt u een voorbeeldbrief te downloaden. Deze brief kunt kunt u uitprinten en daarna opsturen aan de Friesland Zorgverzekeraar. 

niet-verzekerden-dfz

verzekerden-dfz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.